25 Apr 2011

Aku Dan KAmera

aSsalamulaikum..

dengan wajah baru...nma blog pun baru...kali ni tema blog aq lebih bersifat kerohanian
ckit...heheh..
tapi kali ni bkan nk crita psal perubhan blog aq ni...tgk je tjuk korang msti la 
taw aq nk cite ap kn...hehe
pape pun tgk gmbr ni ckit..hehe

haaa...satu je tk bleh bnyk2..hehe..smnjak aq punye kamera yg murah tu..
ar2 pgi la majlis sepupu aq yg kawin bru2 ni....
aq pun bwak la camera ni skali...kirenya aq ni jdi juru gmbr la kt situ..heheh
yg bestnya..klu org tgh sibuk2 ambik gmbr..aq la org yg slalu diberi laluan untuk mengambil di depan skali
..hehe...jdi tk pyah la susah2..nk menyelit sana-sini kn..
hehe..mse aq nk ambik gmbr dlam keadaan sesak..ade sorng sis pun ckap...hehe
 
Sis: dik ambik la dlu gmbr org ngah ramai ni...
Aq: tkpe la kak..kak ambik la dlu..hehe(knon2nya bg la yg tua dlu kn)
Sis:adik msuk la dlu..adik ni berbyar...akak tak berbyar...

ble die dh ckap mcm tu aq diam je la..aq pun msuk dlu..hehe.
die ingtkn aq ni juru gmbr berbyar agaknya la tu...
heheh...aq ni bkan pro sngt...stkat ambik gmbr biase2 je bleh la...msih junior lgi..hehe
nk tgok tk gmbr aq snap mse majlis spupu aq tu??..hehe..






sestngah gmbr yg aq ambik ni ad yg tlah di edit...
korang tgk pun msti dh taw kn yg mne dh edit..
ok la..dh puas dh crite psal bnda ni..papepun...aq nk ckap ckit

TINGKATKAN PRESTASI KURANGKAN KONTROVERSI
WASSALAM

6 ulasan:

zieque95 berkata...

"abg, tlg amek kan gmbar adik bole ? nah, amek nie 50sen sbg bayaran ~ :)"

NisaAdnan berkata...

ACECE LAWO LAH TUH ^^
HAHA

muhamad amer berkata...

zieqa..sjak ble pnggl abg ni..kte geli dgr prkataan tu..heheh..bleh klu 50sen gmbr mata je..hahah

muhamad amer berkata...

nisa-heheh..malu la tu puji..haha..

Amy Alia berkata...

cehh nak jd photographer la ni uhuh

muhamad amer berkata...

amy- klu ad bkat bleyh la..ni bkat pun tkde..huhu